Bisiklet Yarışması Ve Uçurtma Şenliği Kağıthane'de Renkli Görüntüler Oluşturdu

Kağıthane Belediyesi tarafından, Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında, 21’inci Geleneksel Bisiklet Yarışması ve Uçurtma Şenliği düzenlendi. Hasbahçe Mesire alanında gerçekleşen yarışma ve şenlikte her yaştan yüzlerce vatandaş kıyasıya mücadele etti.

Bisiklet Yarışması Ve Uçurtma Şenliği Kağıthane'de Renkli Görüntüler Oluşturdu
Kağıthane Belediyesi tarafından, Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında Bisiklet Yarışı ve Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Bu yıl 21’incisi düzenlenen bisiklet yarışması, her yaştan katılımcıların dostluk ve rekabetiyle eğlenceli anlara sahne oldu. Hasbahçe Caddesi’nde başlayan yarışma 2 kilometre parkuruyla Sadabad Aziziye Camii arkasında son buldu. Yarışma sonrasında ise Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yarışmada dereceye girenlere kupa ve madalya takdim ederek, bisiklet hediye etti.

UÇURTMA ŞENLİĞİ RENKLİ  GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Sadabad Yaz Etkinlikleri kapsamında yapılan Bisiklet Yarışması’nın ardından Sadabad Mesire Alanında, Uçurtma Şenliği yapıldı. Yüzlerce çocuğun ailesi ile birlikte katıldığı Uçurtma Şenliğinde, çocuklar uçurtmalarını uçurarak eğlenceli anlar yaşadı. Öte yandan, etkinlik alanında çeşitli animasyon gösterileri yapılarak şenliğe katılan çocuklara eğlenceli ve keyifli bir gün yaşatıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ‘’Sadabad Yaz Etkinlikleri başlattık. Her hafta birkaç etkinlik yapıyoruz. Bugün de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bugün bisiklet ve uçurtma yarışmaları gerçekleştirdik. Uçurtma Yarışması’nda hem çocuklar hem de aileleri eğlenip mutlu oluyor. Haftaya geleneksel modern okçuluk etkinliğimiz var. Cirit ve yağlı güreş etkinliklerimiz olacak. Sıcak ve bunaltıcı havalarda Sadabad ve Cendere Vadisi’nin güzel esintisi içerisinde tüm Kağıthaneliler’le biraraya geldik. Çoluk çocuk güzel bir vakit geçirdik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik. Güzel bir gün oldu” dedi.

Çeşitli animasyon ve ilizyon gösterileri ile eğlenceli anların yaşandığı uçurtma şenliğinde törene katılan Kağıthaneliler piknik yaparken, çocukları ile birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.
Kaynak: İHA