Bulanık'ta Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes

Muş’un Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okuldaki fakir, yetim ve öksüz öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Bulanık'ta Muhtaç Öğrenciler Yararına Kermes
Bulanık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından öğretmenevi bahçesinde gerçekleşen kermese Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, kurum müdürleri ve amirleri, siyasi parti temsilcileri ve esnaf katıldı.

Okul Müdürü Yelda Olgun, okuldaki fakir, yetim ve öksüz öğrenciler yararına düzenledikleri kermes ile ilgili Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip’e bilgi verdi. Kermesi gezen Edip, emeği geçenleri kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Deniz Edip, “Böyle güzel ve anlamlı etkinliğin ilçemizde ilk defa yapılmasından ve halkımızın yoğun ilgisinden memnuniyet duyuyorum. Okul Müdürü Yelda Olgun başta olmak üzere okul müdür yardımcıları, fedakar öğretmen ve öğrencilere, emeği geçen tüm çalışanlara, yemek stantlarında büyük özveri ile gönüllü görev alan velilerimize teşekkür ediyorum. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin bu anlamlı duyarlılığı bizi duygulandırdı. Her öğrencimizin, eğitimci arkadaşımızın ve çalışanlarımızın sevinci, sıkıntısı hepimizin sevinci sıkıntısıdır. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin bir nebzede olsa, ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik yapılan bu çalışmalarda emeği geçen okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi kutluyorum” dedi.

Okul Müdürü Yelda Olgun ise, düzenlenen kermeste Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin derslerinde yapmış oldukları eserleri sergilediklerini belirterek, “Yetim çocuklar yararına yapılan satışlar okul müdürlüğü tarafından tespit edilen kimsesiz ve yetim öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermelerinde yardımcı olması amacıyla yerlerine ulaştıracağız. Onların bu sevinci bizleri de daha mutlu edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA