İntihar mektubu bırakıp nehre atladı!

Adana’da intihar mektubu bırakıp bu sabah evden çıkan 16 yaşındaki Özge A., Seyhan Nehri’ne atladı. Genç kız, yaklaşık 45 dakika sonra sudan çıkarılarak kaldırıldığı hastanede hayata döndürüldü.

İntihar mektubu bırakıp nehre atladı!
İntihar mektubu bırakıp nehre atladı!
Alınan bilgiye göre,16 yaşındaki Ö.A., sevgilisi olduğu konusunda dedikodular çıkınca bunalıma girdi.

Annesi S.A.'ya “Bana iftira atıyorlar” dediği öğrenilen genç kız, intihar edeceğine dair bir mektup yazdıktan sonra evden ayrıldı. Genç kız, Seyhan ile Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan tarihi Taşköprü'de bir süre bekledikten sonra çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kendini Seyhan Nehri'ne bıraktı.

Genç kızı gören çevredeki bazı vatandaşlar da kurtarmak için arkasından atladı. Ancak genç kız atladığı sudan bir daha çıkamadı.

İntihar mektubu bırakıp nehre atladı!-Video- Genç kız kalp masajıyla kurtarıldı!
İntihar mektubu bırakıp nehre atladı!

Olay yerine çağrılan sualtı polisi, nehirde yaptıkları aramada genç kızı suyun içinde buldu. Atladıktan sonra yaklaşık 45 dakika su altında kalan Ö.A.'ya müdahale eden Cankur ekipleri, uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yaptı.

İntihar mektubu bırakıp nehre atladı!

Genç kızın annesi kısa sürede olay yerine gelerek ağıtlar yaktı. Meraklı vatandaşlar da köprü boyunca uzun kuyruklar oluşturdu.

Genç kız ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Genç kızın hayata döndürüldüğü ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Polis, olay ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Kaynak: İHA