3 yaşındaki Arda için Türkiye ayaklandı

Cinsel istismar sonucu hayatını kaybeden Arda Cemal için sosyal medya ayağa kalktı.

3 yaşındaki Arda için Türkiye ayaklandı
Çayırova'da 3 yaşındaki Arda Cemal, 10 gün önce, merdivenden düştü iddiasıyla hastaneye kaldırılmıştı.

Ancak acil serviste görevli doktorlar çocuğu muayene ederken vücudunda morluklar, bağırsaklarında da yırtılma olduğunu farkedince, çocuğun cinsel saldırıya uğramış olabileceği şüphesiyle polise haber verdi.

Polis, çocuğun annesi ve birlikte yaşadığı bir kişiyi gözaltına aldı. Ancak iki şüpheli mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada küçük çocuk yapılan ilk müdahalenin ardından bir özel hastaneye sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

Yaklaşık 10 gün yoğun bakımda tedavi gören arda dün yaşam savaşını kaybetti...

3 yaşındaki Arda için Türkiye ayaklandı3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti!
Çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

Küçük çocukla ilgili soruşturmanın bir an önce tamamlanması için Twitter'da 'Arda Cemal için adalet' adıyla başlatılan kampanya büyük ilgi görüyor.

İŞTE TEPKİ TWEETLERİNDEN BAZILARI

3 yaşındaki Arda için Türkiye ayaklandı