Şamil Tayyar'dan Ergenekon yorumu: Bu şarkı burada bitmez

Yargıtay’ın Ergenekon davasını usul ve esas yönünden bozma kararını değerlendiren Şamil Tayyar "Bu şarkı burada bitmez. Gün doğmadan neler doğar." dedi.

Şamil Tayyar'dan Ergenekon yorumu: Bu şarkı burada bitmez
Şamil Tayyar'dan Ergenekon yorumu: Bu şarkı burada bitmez
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu 'Son Söz' programında Yargıtay'ın Ergenekon davası kararını değerlendiren Şamil Tayyar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HER SATIRIMIN ARKASINDAYIM


Her kitabının Ergenekon davası üzerine yazıldığı yönünde bir algı yaratıldığını ifade eden Tayyar ' 10 kitabım var ama Benim Ergenekon hakkında yazılmış sadece iki kitabım var, Yazdığım kitapların her satırının arkasındayım, bugün de aynı şeyleri söylüyorum.' dedi.

KİMSE BANA ERGENEKON YOK DEMESİN

Ergenekon Davası'nın Balyoz Davası gibi kumpas bir dava olmadığını söyleyen Tayyar ' Paralel Yapı ile mücadele Ergenekon ve Balyoz'u aklama aracına dönüştü. Kimse bana Ergenekon adlı bir örgütün olmadığını söylemesin. Ergenekon'da da Balyoz'da da yargılanması gerekenlerin olduğunu düşünüyorum. Ergenekon Davası kararıyla Türkiye bir fırsatı kaçırmakla karşı karşıya.' diye konuştu.

AK PARTİ KAPATILIRDI


'Ergenekon soruşturma süreci olmasaydı Ak Parti kapatılırdı' diyen Şamil Tayyar, Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül gibi Ak Parti'nin önemli kadrolarının bugün cezaevinde olacağını söyledi.

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ


Yargıtay'ın verdiği kararın beraat kararı olmadığının altını çizen Tayyar 'Bu şarkı burada bitmez. Durun bakalım gün doğmadan neler doğar. Acele etmeyin bir görelim bakalım Allah büyük' şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE