Erdoğan sevgisi Suudi iş adamına 25 milyon dolarlık yatırım yaptırdı

Bakırköy'deki Central Park İstanbul projesinden 25 milyon dolarlık farklı daireler alacağını belirten Suudi iş adamı, “Burada yatırım yapmamızın en güçlü nedeni Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır” dedi.

Erdoğan sevgisi Suudi iş adamına 25 milyon dolarlık yatırım yaptırdı
Erdoğan sevgisi Suudi iş adamına 25 milyon dolarlık yatırım yaptırdı
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Bakırköy'de hayata geçirdiği Ağaoğlu Central Park İstanbul projesinden 25 milyon dolarlık alım yapan Suudi Arabistanlı işadamıMarvan B.A. Ashour “İstanbul'da yatırım yapmamızın en büyük ve en güçlü nedeni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kişisel olarak tanışıklığı olmadığını ancak onu çok sevdiğini ve saygı duyduğunu belirten Ashour “Burada olmamızın en önemli ve en güçlü nedenlerinden biri kendisidir” dedi. İstanbul'da yatırım planlarının devam edeceğini belirten Ashour, farklı bölgelerde de yatırım yapacaklarını belirtti. Daha önce İstanbul'da küçük çapta yatırımları olduğunu kaydeden Suudi işadamı, Central Park projesine 25 milyon doların üzeinde bir bütçe ayırdığını ve hangi tipte daireler olacağı üzerine çalışıp karar vereceklerini söyledi. Alacağı bu daireleri Suudi Arabistan'daki müşterilerine ve dostlarına satmayı planladığını söyleyen Ashour, farklı ülkelerde yatırım yaptığını ve Türkiye'de yatırım yapmanın güvenli ve kârlı olduğunu söyledi.

REKOR KIRACAĞIZ

Ağaoğlu Central Park Projesi lansmanında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ise bugüne kadar 35 binin üzerinden konut inşa ettiğini belirterek “Bu proje benim için gerçekten hayatımın dönüm noktasıydı. Puslu havalarda önemli çıkışlar yaptık. Ekonominin çarkları döndüğü sürece bunun üstesinden gelebiliriz. Bu proje ile satış rekorları kıracağız. Lansman öncesi yaklaşık 34 milyon dolarlık satış yaptık” dedi. Metrekare fiyatının 6 bin 800 dolar olduğunu paylaşan Murahhas Aza Hasan Rahvalı da Central Park'taki asgari satış hedeflerinin 1 milyar 200 milyon dolar olduğunu söyledi. Rahvalı “Projemiz siftahını İranlı bir müşterimiz ile yaparken başka bir müşterimize 25 milyon dolarlık toplu bir satış yaptık” dedi. Ağaoğlu CEO'su Dr. Önder Halisdemir ise projenin doğru marka ile doğru fiyatla ve doğru lokasyonda olduğunu kaydetti.

Erdoğan sevgisi Suudi iş adamına 25 milyon dolarlık yatırım yaptırdı

DOLARI 2.80'DE SABİTLEDİ

Üç farklı ödeme seçeneği bulunduğunu belirten Hasan Rahvalı “Yüzde 10 peşin ve yüzde 70 banka kredisi kullanımında yüzde 20'si faizsiz olarak 24 ay sonraya yani teslim zamanı almış oluyoruz. Bu ödeme kampanya süresince geçerli. Dolar kurunu ise 2.80'e sabitlediğimizi tekrar hatırlatmak isterim. İkinci ödeme seçeneğimiz ise her zaman kullandığımız; yüzde 25 peşin altı ayda bir yüzde 25 ara ödemeli. Son alternatif ise yüzde 50'si peşin kalan 24 ay taksitle” dedi.

FARKLI TİPTE DAİRELER

Projede, 1+1'den başlayıp 6+1'e kadar uzanan daire seçenekleri var. 1+1 daireler 384 adet ile projenin yüzde 33'üne, 2+1 daireler 500 adet ile projenin yüzde 43'üne, 3+1 daireler 201 adet ile projenin yüzde 17'sine sahip.