Konyaaltı Belediyesi'nin Elmalı Turları Yoğun İlgi Görüyor
Konyaaltı Belediyesi’nin Elmalı Belediyesi ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında başlattığı “Konyaaltı’ndan Elmalı’ya Kültür Gezileri” yoğun ilgi görüyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, vatandaşların Elmalı gezilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnu olduklarını söyledi.
Başkan Muhittin Böcek, kültürel gezilere önem verdiklerini belirterek, “Elmalı Belediyesi ile imzaladığımız protokolden sonra gezilerimiz yoğun bir talep gördü. Ayda bir yapmayı planladığımız gezileri şimdi her hafta gerçekleştiriyoruz. Bu güne kadar 5 gezi gerçekleştirdik. 226 vatandaşımız Elmalı’yı gezme fırsatı buldu. Elmalı’da rehber eşliğinde vatandaşlarımız tarihi güzelleri daha iyi tanıma fırsatı buluyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda gezilerimiz sürecektir” dedi.
