Mmo Konya Şubesi'nden TSE Konya İl Koordinatörlüğüne Ziyaret

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Konya İl Koordinatörlüğü’ne yeni atanan Hasan Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur.

Mmo Konya Şubesi'nden TSE Konya İl Koordinatörlüğüne Ziyaret
TSE Konya İl Koordinatörü Hasan Demirtaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. MMO Konya Şube Başkanı Erdoğan Duransoy’da Demirtaş’a yeni görevinde başarılar diledi.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Şube Başkanı Erdoğan Duransoy, “Makina Mühendisleri Odası bir meslek kuruluşu olmasına rağmen bir sivil toplum mantığıyla şehrimize ve memleketimize faydalı olabilmek için çalışmaktadır. Sizlerde yine bu şehrin kalkınması için gayret göstermektesiniz. Özellikle sanayimiz ve vatandaşlarımıza yönelik faaliyetleriniz odamızın faaliyetlerine benzerlik teşkil etmektedir. Şehrimizin kalkınması bizlerin ve sizlerin ortak paydasıdır dolayısı ile bu şehre güzel hizmetler sunmak adına birlikte ortak projeler üretmeyi arzu ederiz” diye konuştu.

Ziyarette Türk Standartları Enstitüsü Konya İl Koordinatörlüğü’ne yeni atanan Hasan Demirtaş ise, “Türk Standartları Enstitüsü olarak başta sanayicimiz olmak üzere tüm Konya’ya hizmet vermenin çabasındayız. Standartların uygulanması ve yeniliklere açık olunması sanayimizi kalkındıracak yeni teknolojilerin şehrimize gelmesini sağlayacaktır. Bu sebeple yapmış olduğumuz işlerde önceliğimiz tüm işletmelerin faaliyetlerini ilgili standartlar kapsamında yürütmesini sağlamaktır. Makina Mühendisleri Odasının çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Teknik ve sosyal konularda gerçekten güzel çalışmalarda bulunmaktasınız. İnşaallah hem bizim hem de sizlerin yapacağı çalışmalarda ortak projeler üretir, şehrimize faydalı olacak işlere birlikte imza atarız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA