KUTBO Akreditasyon Sistemi Belgesi Aldı

Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel merkezinde düzenlenen törenle, 'Akreditasyon sistemi belgesi' aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen törenle 11. dönem akreditasyon sertifika töreni düzenlendi.

Kumluca Ticaret Başkanı Fatih Durdaş, yönetim kurulu üyeleriyle katıldığı törende, akreditasyon belgesini Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

Akreditasyon belgesi almaları dolayısıyla bir basın toplantısı düzenleyen Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Başkanı Fatih Durdaş, üyelere beş yıldızlı hizmet veren bir oda olduklarını ve bunu da aldıkları akreditasyon belgesiyle resmi hale getirdiklerini söyledi.

Kumluca Ticaret Borsası'nın dünyadaki borsalar ile aynı standartta hizmet verdiğini ve bu hizmet anlayışını da bundan sonra sürdüreceğini ifade eden Durdaş, 'Borsamızda göreve geldiğimiz günden bu yana ilkemiz, üyelerimize en iyi hizmeti vermekti. Biz bunu ekibimiz ile birlikte başardık. Son iki yıldır da hizmetlerimizin beş yıldızlı olduğunu belgelemek adına akredite sürecine girdik ve sonuç olarak, TOBB genel merkezimizde düzenlenen törenle sayın bakanımız ve TOBB Başkanımızın elinden belgemizi aldık. Bu belge bize daha ağır bir sorumluluk yükledi, bundan sonra hizmet kalitemizi düşürmeden sürdüreceğiz' dedi.

KUTBO olarak daha önce de TSE'den ISO belgesi aldıklarını hatırlatan Durdaş, KUTBO üyelerine hem ISO belgesi alınmasında, hem de akreditasyon belgesi alınmasında katkı sağlayan çalışanlarına teşekkür ettiğini bildirdi.

Kaynak: AA