Vodafone Yatırımcıları Ve Bayi Çalışanlarıyla KKTC'de Buluştu

Vodafone’un yatırımcılarını, mağaza çalışanlarını ve silver bayilerini buluşturan Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi, 4 bin 500 kişinin katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gerçekleştirildi.

Şirket açıklamasına göre, Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone’un yatırımcılarını, mağaza çalışanlarını ve silver bayilerini bir araya getiren geleneksel Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi, Türkiye’nin 81 ilinden 4 bin 500 kişinin katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleştirildi.

Dijital dönüşümde gelinen son noktanın değerlendirildiği zirvede, operasyonlar, uygulamaya alınan projeler, mağaza yatırımları, 4.5G yatırımları ve gelecek planları paylaşıldı. Katılımcılara çeşitli dijital deneyimlerin yaşatıldığı ve sürpriz şovların yapıldığı zirvenin gala gecelerinde ise ünlü sanatçılar Murat Boz, Ferman Toprak ve Ebru Gündeş sahne aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Kızıldağ, dijital dönüşüm vizyonuyla mükemmel müşteri deneyimi sağlamaya yönelik hizmet yatırımları yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

Stratejilerinin, her bir müşteriye Vodafone için değerli olduklarını hissettirmeye ve müşterilerinin sorunlarını olabildiğince hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya dayandığını vurgulayan Kızıldağ, şunları kaydetti:

'Uyguladığımız bu strateji ile hem yeni hem de mevcut müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılıyoruz. Başarımızda önemli rolü olan yatırımcılarımız ve mağaza çalışanlarımızla bir kez daha Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi’nde bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Bu zirve, perakende kanalındaki paydaşlarımızla mevcut gelişmeleri ve önümüzdeki dönem hedeflerimizi paylaştığımız bir platform olması açısından bizim için önem taşıyor. Türkiye’nin dijital geleceğine öncülük etme hedefimizle bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz.'

Kaynak: AA