Oto Tamircilerinden Yılbaşında 'Nöbetçi Esnaf' Uygulaması

Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, oto tamircilerinin 'nöbetçi esnaf' uygulamasının yılbaşı gecesinde de geçerli olacağını bildirdi.

Bucak, yaptığı yazılı açıklamada, yıl boyunca sürdürdükleri 'nöbetçi esnaf' uygulamasının yılbaşı gecesinde de sürdüreceklerin belirterek, 'Yılbaşı gecesi otomobili ile yolda kalan vatandaşlar www.antalyaototamircilerodasi.com web sayfasındaki nöbetçi esnaf numaralarından görevlilere ulaşabilirler.' dedi.

Yılbaşı gecesi trafiğe çıkacak sürücülere uyarılarda da bulunan Budak, sürücülerin özellikle alkollü şekilde direksiyon başına geçmemesi, aşırı hız, hatalı sollama, emniyet kemersiz yolculuk gibi ihmallerden kaçınılması gerektiğini ifade etti.

Bucak, sürücülerin özellikle yollarda oluşabilecek buzlanmalara karşı dikkatli olması gerektiğine de işaret ederek, sürücülere mutlaka kışlık lastik kullanma zorunluluğuna uygulamalarını tavsiye etti.

Herkesin yeni yılını kutlayan Bucak, 'Yeni yıla mutlu ve huzurlu girmek istiyorsanız, trafik kurallarına uyarak kendi hayatınızı ve sevdiklerinizin hayatını tehlikeye atmayın.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA