Başkan Süleyman Özkan'dan İlçe Emniyet Müdürü'ne Taziye Ziyareti

Kütahya Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Süleyman Özkan'dan İlçe Emniyet Müdürü'ne Taziye Ziyareti
Simav Belediye Başkanı Sayın Süleyman Özkan İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınarken, hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Süleyman Özkan, Türkiye üzerinde oynanan planların asla amacına ulaşamayacağını dile getirerek, "Farklı isimler altında faaliyet gösteren, ama hepsinin de amacı aynı olan terör örgütleri sadece birer piyondur. Asıl mesele, 15 Temmuz’da üzerine doğrultulan namluları, sürülen tankları bertaraf etmiş yeniden ayağa kalkarak, güçlenen, dostlarının umudu hâline dönüşen Türkiye’yi, kendi akıllarınca sindirme meselesidir” dedi.

Başkan Özkan "Milletimiz ağır bir imtihandan geçiyor. Biz Allah’tan başka hiç kimsenin huzurunda diz çökmeyen bir inancın neferleriyiz. Terörün, destekçilerinin ve arkasındaki güçlerin üstesinden hep birlikte geleceğimizden şüphemiz yok. Bu alçaklarla mücadelede her şeyden önemlidir. Aziz milletimizin hakkını korumak için bu teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin üzerine en şedit, en tavizsiz şekilde gitmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan “ Taziye ziyaretine gelen Belediye Başkanı Özkan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek “ Teröre karşı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bizler vatanımız uğruna canımızı vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA