Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen Denetimlere Hız Verdi
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sokaklarda çalışmalarını sürdüren ekipleri denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taşdelen, asfalt, kaldırım, yaya bölgeleri ve merdivenli yol yapımı konusunda önceki yıllara oranla verimli bir çalışma sezonu geçirdiklerini belirterek çalışanlara teşekkür etti. Mustafa Kemal Mahallesi’nde vatandaşlarla da sohbet eden Taşdelen, Oran, Birlik ve Kırkkonaklar Mahallelerini de ziyaret ederek muhtarlarla görüştü.
Hamdullah Suphi yaya yolunda kontrol
Taşdelen, Oran Mahallesi’nde bulunan Hamdullah Suphi Tanrıöver Sokağı’nın yayalaştırma çalışmalarında gelinen noktayı yerinde inceledi. Çarşı, muhtarlık ve okul yolunu mahallenin iki aksına bağlayan Hamdullah Suphi Tanrıöver Sokak’ın yayalaştırılmasının semt sakinlerini mutlu ettiğini belirten Oran Mahallesi Muhtarı Atilla Banyocu, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak Bülent Ecevit ve Barış parklarının da semtin çehresini oldukça değiştireceğini söyledi.
