Odunpazarı Dernekler Platformu Cumhuriyet İçin Yürüdü

Odunpazarı Dernekler Platformu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Hamamyolu caddesi üzerinde gerçekleştirdiği Cumhuriyet yürüyüşüyle kutladı.

Odunpazarı Dernekler Platformu Cumhuriyet İçin Yürüdü
Odunpazarı Dernekler Platformu ve Türk Dünyası Vakfının kurduğu Mehteran takımı ve kılıç ekibi eşliğinde gerçekleşen yürüyüş, vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı. Programa katılan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü ve Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Kaynarca vatandaşların Cumhuriyet bayramlarını kutlayarak vatanın bölünmez bütünlüğünü milletçe koruyacaklarını dile getirdi.

Odunpazarı Dernekler Platformu Fahri Başkanı Volkan Doğan ise konuşmasında, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kazanımlarının giderek arttığı, demokrasimizin daha da güçlendiği bugünlerde birlik ve beraberlik içinde olacağımız günler diliyorum. Vatanımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gazilerimize ve isimli, isimsiz tüm kahramanlarımızı da saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

Gerçekleşen etkinlikte çocuklara Türk bayrakları ve balon dağıtılırken Cumhuriyet yürüyüşü Yediler Parkı’nda Mehteran ve kılıç ekibinin gösterileriyle sona erdi.
Kaynak: İHA