Kestel Açıkhava Tiyatrosu Yaza Hazır
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı hızla devam eden Kestel Açık Hava Tiyatrosu’nun Mayıs ayı sonunda hizmete açılması hedefleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak açık hava tiyatrosunun, Kestel’deki kültürel, sanatsal ve sosyal aktivitelerin merkezi olacağını söyledi.

Kestel’e değer katacak
Başkan Altepe, Kestel’e kültürel, sanatsal ve sosyal her türlü organizasyona ev sahipliği yapabilecek güzel bir amfi tiyatro kazandırdıklarını söyledi.
Yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak kompleksin içi, dışı, otoparkları ve müştemilatlarıyla ilçeye değer katacağını ifade eden Başkan Altepe, “Esentepe Mahallesi’nde spor alanlarının bulunduğu bölgeye yapılan amfi tiyatro ile burası tam bir etkinlik merkezi olacak. Çalışmalar hızla sürüyor. İnşallah Mayıs ayı sonunda hizmete açacağımız bu tesiste önümüzdeki yaz birbirinden güzel etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.
Kestel Belediye Başkanı Yener Acar da, yüzme havuzu, futbol sahası, buz pateni ve buz hokeyi salonlarının da bulunduğu spor vadisine yapılan amfi tiyatrosunun bölgeye ayrı bir canlılık getireceğini belirterek, bölgeye kazandırılan tesis nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
