Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na seslenerek "Eline belge diye tutuşturulan kağıt parçalarından defalarca rezil kapeze oldun. Yine de kendini kullandırmaktan vazgeçmedin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na salvolar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de katıldığı Kayseri Ticaret Odası 120. Onur Yılı etkinliğinde konuştu. 

Cumhurbaşkanı, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. 

Erdoğan, 'Geçtiğimiz günlerde ana muhalefetin genel başkanı içindeki çirkinlikleri birkez daha ortaya döktü. Ben de kendisine hak ettiği cevabı vermiştim. Şimdi de 'Benim karın ağrım ne' diye tutturdu. Ben bu tür meseleleri konuşmaktan hicap duyuyorum. Bu senin kendi içinde bulunduğun partindeki karın ağrıların. Senin için sorun olmayabilir ama bizim de ahlakımız gereği dikkat etmemiz gereken sınırlarımız var. Bu zat için söylenecek çok şey var ama onun seviyesine inmeyi kendime yakıştıramıyorum. Bulunduğum makam da buna müsade etmiyor. Bana salı gününe kadar müsade tanımış. Bir kere sen benim rakibim olamazsın.' dedi. 

'Ne yapacakmış? Elindeki belgeleri açıklayacakmış. Sen zatan ortaya çıktığından beri belge açıklıyorsun' diyen Cumhurbaşkanı, 'Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Bugüne kadar söylediğin her şey yalan çıktı. Özhaseki kardeşim bundan epey para aldı. Ben de epey para aldım. Daha çok da alacağız, öyle gözküyor. Buna rağmen yalanlarından ders almadın. Eline belge diye tutuşturulan kağıt parçalarından defalarca rezil kapeze oldun yine de kendini kullandırmaktan vazgeçmedin' şeklinde konuştu. 

AKADEMİK TERÖR

Karne günü okula bomba atılmasını hatırlatan Erdoğan akademisyenlere  "Geçtiğimiz cuma günü yaşananları gördük. Diyarbakır'da bir okula karne günü bomba atıyorlar. Ey akademisyenler siz öğrenci yetiştirmiyor musunuz? Bu alçakların yanında nasıl duruyorsunuz? Siz nasıl akademisyensiniz? Aslında bunlar bir akademik bir terörün aktörleridir." dedi.