Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hendek çıkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Beyazıt Öztürk'e verdiği tepkiyi ve teröristlerden arkadaş diye bahsetmesini hatırlatarak "Beyefendi eline kazma kürek al da hendek açıver" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hendek çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hendek çıkışı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da, kamu-özel sektör tarafından tamamlanan 99 baraj ve hidroelektrik santralinin toplu açılış töreninde konuştu.
 
Erdoğan'ın kürsüye çıkışı sırasında açılış törenine katılan vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılaştı ve tezahüratlardan dolayı bir süre konuşmasına başlayamadı.

Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Beyazıt Öztürk'e verdiği tepkiyi ve teröristlerden arkadaş diye bahsetmesini hatırlatarak 'Beyefendi eline kazma kürek al da hendek açıver' dedi.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamasından satırbaşları şöyle:
 
'BU SÖZDE AYDINLAR AYDIN DEĞİL KARANLIKTIR'
Ülkemizde bedeni bu topraklarda yaşayan ama ruhu bu milletin birikimine düşman sayıca az fakat sesi çok çıkan bir kesim var. Bunlar buldukları her fırsatta içlerindeki kini ortaya saçıyorlar. Son örneğini pazartesi günü yaşadık. Kendilerine akademisyen diyen bir grup bir güruh çıkıp alenen terör örgütü yanında saf tutarak devletine ve milletine kin kustu. Bu barajların en büyük düşmanı bölücü terör örgütüdür ve onu destekleyen siyasetçiler ve akademisyenlerdir. İtirazım bu akademisyenlerin farklı görüş ortaya koymalarında değildir. Bu kitlenin tamamı yalandan oluşan terör örgütünün dilini kamuoyuna dayatmasıdır. Bu vatanın birliğine beraberliğini karşı olan herkes bilsin ki bizim karşımızdadır. Kendi ülkesine yabancıları davet etmek neyin nesidir? Bu mandacı zihniyeti biz çok iyi tanıyoruz. Bu sözde aydınlar aydın değil bunlar karanlıktır karanlık. Bunların vatan millet diye meselesi yoktur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hendek çıkışıAkademisyenlerden operasyonlara tepki
DİYARBAKIR'DAKİ BOMBALI SALDIRI
Dün gece Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde teröristler polis lojmanlarına ve emniyet kuvvetlerimizin binalarına saldırdılar. Bombalı araç roket ve silahlarla gerçekleştirilen saldırıda 1 polisimiz ve 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. Çınar saldırısı dahi tek başına terörün ve terör karşısında haysiyetli bir duruş sergilemeyenlerin alçak, ahlaksız, karanlık yüzünü göstermeye yeter.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hendek çıkışıTerör saldırısının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı
'KAZMA KÜREK AL DA HENDEK AÇIVER'
Bitişik nizam evlerde evler alttan birbirlerine tünellerle bağlanmış. Kürt kardeşim evden çıkartılıyor göçe zorlanıyor dağdaki teröristler buralara yerleşiyor. Bu işi çözmedikten sonra bu operasyonlar asla durmayacaktır bunu da biliniz.

Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor, terör örgütünün propagandasına alet olmasından duyduğu pişmanlığı dile getiren bir televizyon programcısını 'dik duramadın' diye eleştiriyor. Bu genel başkana göre o televizyon programcısı bu durumdan üzüntü duymak bir yana, aynı tavrını sürdürmeli, yani terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş, öyle diyor genel başkan. Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na hendek çıkışıKılıçdaroğlu'ndan Beyazıt Öztürk'e tepki