Görele'de Kamu Malına Zarar Vereni İhbar Eden Ödüllendirilecek

Görele'nin Çavuşlu Belde Belediyesi, kamu mallarına zarar verenleri ihbar edenleri ödüllendirecek.

Çavuşlu Belediyesi tarafından sahil yolu üzerinde vatandaşların dolmuş beklerken yağmurdan, güneşten ve rüzgarlardan olumsuz etkilenmemeleri için yaptırılan dolmuş duraklarına kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmişti. Çavuşlu Belediyesi, kamu malına zarar veren kişileri ihbar edenlere para ödülü verecek.

Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kısıtlı imkanlarla yaptırılan bu hizmetlere kimsenin zarar vermeye hakkı olmadığını söyledi.

Kendini bilmez kişileri ihbar edenlerin isimlerinin gizli tutularak, para ödülüyle ödüllendirileceğini belirten Arslan, şunları kaydetti:

'Bu olay ikinci defa aynı durak için vuku bulmuştur. Bu yapılan saldırıyı haince ve insanlık dışı olarak görüyor ve kınıyorum. Çavuşlu'da yapmış olduğumuz bu ve benzeri hizmetlerimizi, kimsenin desteğini almadan belediyemizin kısıtlı bütçesinden karşılıyoruz ama bu yapılan saldırı milli servete, kamu malına ve en önemlisi tüyü bitmemiş yetimin hakkına saldırıdır. Yapılan bu çirkin saldırı için gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz.'

Kaynak: AA