AK Parti'den İlçelerde Tam Saha Seçim Çalışması
AK Parti Çorum Teşkilatları, 1 Kasım seçimleri öncesi ilçelerde tam saha seçim çalışması yürütüyor.

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, milletin değerleriyle çelişen bir politika izleyen muhalefet partilerine, milletin 1 Kasım’da gereken dersi vereceğini söyledi.
Ülke denildiğinde ‘vatan millet, Sakarya’ diyen bir siyasi parti liderinin Türkiye için taşın altına elini koyması istendiğinde hayır dediğini dile getiren Bekiroğlu, milleti çok sevdiğini söyleyenlerin AK Parti’nin ülke yönetimi için götürdüğü her öneriye reddettiğini dile getirdi.
7 haziran’da bir yol kazası yaşamalarına rağmen yese kapılmadıklarını anlatan Bekiroğlu, “Bu süreçte yaptığımız hatalarımızı bildirdik. Aynı hatalara düşmeyeceğiz. Hizmetlerimizi insanlara anlatamadık. AK Parti’nin başarısı için ekip ruhuyla çalışacağız” dedi.
Hıdırlık’tan verdikleri seçim startına ilişkin çıkan haberlere ilişkinde açıklama yapan Bekiroğlu, “Müslüman mahallesinde salyangoz satıyorlar. Bismillah diyoruz suç. Haydi bismillah diyoruz suç dua ediyoruz suç. Besmele ile bir işe başlamak suçsa biz bundan gurur duyarız” dedi.
AK Parti Çorum milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt da, Türkiye’de Türk-Türk çatışmasının çıkarılmak istendiğini dikkat çekerek, ülkede Kürt sorunu değil, PKK sorunu olduğunu söyledi.
Milletvekili Kurt, son teröristte yok edilene kadar terörle mücadelenin devam edeceğini belirtti.
AK Parti Çorum milletvekili adayı Bekir Horuz da, teşkilatların içerisinden geldiğini belirterek, AK Parti’nin başarısı için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.
Horuz, AK Parti7nin başarısı için gece, gündüz demeden çalışacaklarını sözlerine ekledi.
