Güzelyurt Mahallesine Sosyal Hizmet Binası
Çankırı’nın Saçak Beldesi’ne bağlı Güzelyurt Mahallesine yaptırılan Sosyal Hizmet Binası’nın açılışında protokol ve vatandaşlar bir araya geldi.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:
”Sevgili vatandaşlarım biraz evvel hep birlikte Cuma namazını idrak ettik ve namazın ardından hayırlı bir açılışı gerçekleştirmek için buraya toplandık açılış öncesi İstiklal Marşı’nı okuduk. Bir tarafta ezan bir tarafta İstiklal Marşı işte bu iki şey bu milleti tarif ediyor. Rahmetli Mehmet Akif Ersoy ne zaman ezan okunursa ister otursun, ister yatakta olsun hemen ayağa kalkar ezanı ayakta dinler ondan sonra otururdu. Peki, rabbim ona ne yaptı biliyormuşsunuz Allah ona İstiklal Marşı’nı okunurken, ayakta dikilttirmeyi bu millete nasip etti. Değerli Güzelyurtlular kim ki bu ülkeye hizmet ederse, kim ki bu ülkede bir dikili ağacı olursa Allah için onun arkasında durun. Bizden vatandaşımız seçim döneminde iki şey talep etmişti birisi Kızılcahamam Çerkeş arasına tünel diğeri ise Çerkeş’e yüksekokul bunları hayata geçirdik ve sözümüzü yerine getirdik. Terazinin bir tarafında hizmet diğer tarafında siyaset olursa siz hizmetten yana mı olursunuz yoksa siyasetten yana mı eğer hizmetten yana olmazsanız herkese yazı olur. Onun için yaklaşan seçimde oylarınızı kullanırken neyi istediğinizi çok iyi bilin ve ona göre oylarınızı kullanın devamında da devletin hizmetlerinden sonuna kadar faydalanın."
Yaklaşık 500 bin TL’ye mal olan tesis iki katlı ve çok amaçlı birimlerden meydana gelirken, açılış yapılan dualarla gerçekleştirildi.
Açılış sonrası davetlilere ikramlar çocuklara da Belediye Başkanı Ramazan Yarım ve Güzelyurt Mahalle Muhtarı Satılmış Çayır tarafından çeşitli oyuncaklar dağıtıldı. Programa; AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çerkeş Belediye başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çankırı İli Çerkeş İlçesi Güzelyurt Mahallesi Derneği Başkanı Galip Karamuk, Mahalle Muhtarı Satılmış Çayır ve yüzlerce kişi katıldı.
