Üstün'den Sakarya'da Siyasi Partilere Ortak Çağrı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, 1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesi Sakarya’daki siyasi parti temsilcilerine çağrıda bulundu.

Üstün'den Sakarya'da Siyasi Partilere Ortak Çağrı
AK Parti 5. Olağan Kongresinde MYK’ya seçildikten sonra AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine getirilen Ayhan Sefer Üstün, Sakarya AK Parti İl Başkanlığına ilk ziyaretini yaptı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Emeğimizi, gücümüzü ve enerjimizi sonuna kadar kullanarak tek başına iktidar olacağız” dedi.

Milletvekili aday listesinin hayırlı olması temennisinde bulunan Ayhan Sefer Üstün, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde teşkilatlar ile birlikte en iyi sonucu alacaklarını ümit ettiklerini belirtti.

SAKARYA’DA SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRI

Sakarya’da tüm partilere seslenen Üstün, “Gelin sadece kanunun belirlediği alanlara ve mekanlara bayraklarımızı asalım, süslemelerimizi yapalım. Bunun yanı sıra sesle alakalı da bir ayar çekelim, yine centilmence bir kampanya üretelim, bel altı siyaset yapmayalım, şahsiyatla kişilerle uğraşmayalım, ailelerimizi işin içerisine katmayalım. Sadece projelerimiz üzerinden siyasi çalışmalar yürütelim. Ben Sakarya’da bu çağrının karşılık bulacağını ümit ediyorum” dedi.

TEŞKİLATLARA SİYASET BELGESİ

AK Parti’nin teşkilat mensuplarına her hafta bir siyaset belgesi göndereceğinden bahseden Üstün, “Önümüzdeki haftanın konusu 7 Haziran’da ne oldu? ve terörü kim başlattı? olacak. Bunu size bir bilgi notu olarak gönderecekler, 7 Haziran’dan sonra ne olduğunu vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu soruların cevaplarını içerecek siyaset belgeleri teşkilatlarımıza gönderilecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA