Henley & Partners'dan Küresel Vatandaşlık Semineri

Henley & Partners, Küresel Vatandaşlık Seminerleri’nden birini 18 Eylül’de İstanbul’da Raffles Hotel’de düzenliyor.

17-18 Eylül’de İstanbul’da Henley & Partnerstarafından düzenlenecek olan Küresel Vatandaşlık Seminerleri, ikamet ve vatandaşlık planlamaları alanındaki önemli gelişmeleri içeriyor ve sektör liderlerinden ilk elden bilgi alma imkânı sunuyor.

Etkinlik, daha anlayışlı, birbirine bağlı ve hoşgörülü bir dünya için katkıda bulunan, artan devinim, uluslar ötesi düşünme ve çoklu vatandaşlığın kabulü gibi önemli uluslararası eğilimlerin itici gücü olan kişilerle ve fikirlerle tanışma fırsatı sunuyor.

Henley & Partners, seminer için ücretsiz bir Basın Kartı ve önemli konuşmacılarla röportaj için davetiye imkanı sağlıyor.

Etkinlik, 17 Eylül 2015’te temsilcilerin konuşmacılarla, sponsorlarla ve kendi ülkeleriyle ilgili birinci elden bilgi paylaşımı için gelen hükümet temsilcileriyle tanışıp bir araya gelmeleri için özel bir tekneyle Boğaz’da düzenlenecek ve kokteyl resepsiyonu ile başlayacak.

18 Eylül’de yapılacak konferans, Malta Başbakanı Sayın Dr. Joseph Muscat ile Antigua ve Barbuda Başbakanı Sayın Gaston Brown’ın önemli sunumlarının da yer alacağı tüm gün sürecek bir programını kapsıyor. Bu iki değerli isme, iş dünyasının önemli isimleri, akademik liderler, uluslararası göçmenlik makamlarından üst düzey yöneticiler, seçkin profesyoneller ve çok sayıda Dünya Vatandaşı katılacak.

Seminerde, Malta Bireysel Yatırımcı Programı: İlk Yılın Başarısı, Antigua ve Barbuda Yatırım Yoluyla Vatandaşlık Programı, Karayipler Vatandaşlık İmkanları, Birleşik Krallık Yatırımcı Göçmenlik ve Girişimci Programları, Portekiz, İspanya, Macaristan ve İsviçre dahil olmak üzere Avrupa Yatırım Yoluyla İkamet Seçenekleri, Kanada’daki Yatırım ve Ticari Göçmenliğe Genel Bakış, ABD’deki Yatırım ve Ticari Göçmenliğe Genel Bakış, Küresel Vatandaşlık ve Vergilendirme gibi konular ele alınacak.

Çok yüksek net servete sahip kişilere, ailelerine ve danışmanlarına tavsiyeler sağlayan, oldukça başarılı bir uluslararası özel müşteri programının yanında Henley & Partners, ekonomik kalkınma stratejileri ve uygulamaları olan ülkelere ikamet ve vatandaşlık programları konusunda danışmanlık ve destek sağlayan kuvvetli bir devlet uygulamasına da sahip. Henley & Partners, 2013 yılında Antigua ve Barbuda’nın yeni yatırım yoluyla vatandaşlık programını tasarlama ve uygulama görevini almıştır.

Henley & Partners, bu özel alanda, pek çok ülkede benzersiz bir geçmişe sahiptir. Dahası, AB onaylı bir yatırım göçmenliği programı oluşturup uygulamaya koyan tek şirket.

Medya akreditasyonu ve röportajlar için lütfen benimle iletişime geçin. Size, dünyanın önde gelen 19 ikamet programı ile yedi vatandaşlık programının, ilgili iki dizin kullanılarak ve bilimsel metodolojiyle değerlendirildiği Küresel İkamet ve Vatandaşlık Programı 2015 Raporu’nun (115 USD değerinde) bir kopyasını sağlamaktan mutluluk duyarım. Antigua ve Barbuda, dünyada dördüncü sıradadır. Birinci sırada ise Malta bulunmaktadır.
Kaynak: İHA