Mustafa Ceceli Açıkhava'da Konser Verdi

Mustafa Ceceli, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla buluşŸtu.

Mustafa Ceceli Açıkhava'da Konser Verdi
"Turkcell Yıldızlı Geceler" konserleri kapsamında sahne alan Ceceli, Açıkhava'da en son 2010'da Ajda Pekkan ile sahne aldıklarını aktararak, "Harbiye denince, psikolojik olarak 'ne yapabilirim' düşŸüncesi oluşŸuyor. İnşŸallah beni sahnede çok güzel dans ederken göreceksiniz. Bu gece aynı zamanda DVD yapıyoruz. YurtdışŸından gelen dansçı arkadaşŸlarımız var. 1 buçuk aydır onlarla çalışŸıyoruz ve bugün için güzel bir şŸov hazırladık" dedi.

Ceceli şŸarkılar için dansın önemine değŸinerek, "Bu konuda çalışŸmalarım devam ediyor. Herkes doğŸuşŸtan Tarkan olamıyor, sahneyi dolduramıyor. Bu yönde, çalışŸarak yapılabilecek birçok şŸeyi yapmanın peşŸindeyim" diye konuşŸtu.

Hayranlarının yoğŸun ilgi gösterdiğŸi ünlü şŸarkıcı, yeni klibiyle ilgili güzel tepkiler aldıklarını belirterek klip çalışŸmalarına devam ettiğŸini söyledi.

"İlle de AşŸk", "Kiraz", "AşŸkım Benim", "Hüsran", "Limon LJiçekleri", "Eksik", "Beni Yak", "Es","Sensiz Olmaz ki" ve Zillerime Basıp" isimli şŸarkılarını seslendiren şŸarkıcı, kendisini dinlemeye gelen Ziynet Sali ve Bengü'yü sahneye davet ederek "Hastalıkta SağŸlıkta" eserini birlikte yorumladı.

Mustafa Ceceli ve Bengü, Türkiye'de yaşŸanan terör olaylarından büyük üzüntü duyduklarını belirterek yaşŸanan olumsuzlukların son bulması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA