BTSO'nun Genç Girişimcileri G20 Yea Zirvesi'ne Katılıyor
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu, Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek G20 YEA (Genç Girişimciler İttifakı) Zirvesi’ne katılacak.

G20 YEA Zirvesi’nin Türkiye için önemli bir fırsat olduğuna dikkati çeken Yeşil, Bursa’nın genç girişimci potansiyeli en yüksek şehirlerden biri olduğunu söyledi.
Zirvede G20 üyesi ülkelerin yanı sıra farklı ülkelerin de katılmasının anlamlı olacağını belirten Yeşil, “İstanbul’da yapılacak bu önemli zirveyle farklı ülkelerden gelecek işadamları, içinde bulunduğumuz global dünyada birbirlerine çok şey katacaktır. Bursalı genç işadamları olarak bu önemli zirvede yer almaktan onur duyarız” dedi.
G20 YEA Zirvesi’ne BTSO’nun da kuracağı stantla katkı sunacağının altını çizen Yeşil, “BTSO olarak bu önemli zirveyi her yönüyle destekliyoruz. Zirvede kuracağımız tanıtım standıyla Bursa sanayiini tanıtacağız” şeklinde konuştu.
