Ziraat Odası Koordinasyon Toplantısı Yıldızeli'nde Yapıldı

Sivas Ziraat Odası tarafından her ay bir ilçede gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı bu ay Yıldızeli ilçesinde yapıldı.

Ziraat Odası Koordinasyon Toplantısı Yıldızeli'nde Yapıldı
Kaymakam Ahmet Can Pınar’ın da katıldığı toplantıya Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, İl Genel Meclisi Üyeleri Nazif Arar, Ziyaeddin Mat, Fikret Doğruyol, Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Aslan, TKDK İl Koordinatörü Halis Öztürk, TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, TMO Şube Müdürü Hasan Bolat, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Soner Yıldırım, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Yıldızeli Ziraat Odası Başkanı Ali Balbay ve İlçe Ziraat Odası Başkanları katılımı ile gerçekleştirildi.

Yıldızeli Ziraat Odası yönetim kurulu toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Ahmet Can Pınar başkanlık etti. Yıldızeli Ziraat Odası Başkanı Ali Balbay, “İlimizde her ay bir ilçede düzenlenmesi kararlaştırılan koordinasyon toplantısı bugün ilçemizde düzenleniyor. Bu nedenle buraya gelerek toplantımıza katılan ve sorunlarımızı dinleyen dertlerimize ortak olan herkse teşekkürlerimizi iletiyorum. Bizleri onurlandırdınız.” dedi.

Kaynak: İHA