Söke Kaymakamı Kurtbeyoğlu'ndan, Başkan Toyran'a Ziyaret

Söke’de İlçe Kaymakamı olarak göreve başlayan Tahsin Kurtbeyoğlu, biryandan kendisine yapılan ziyaretleri kabul ederken; bir yandan da iade-i ziyaretlere başladı. Bu ziyaretlerden biri de Söke Belediyesi’ne oldu.

Söke Kaymakamı Kurtbeyoğlu'ndan, Başkan Toyran'a Ziyaret
İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret ederken; Kaymakam Kurtbeyoğlu’nu Başkan Toyran ile birlikte Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş karşıladı.

Söke’de bulunmakta dolayı memnun olduğunu dile getiren Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, “Göreve başladığımız ilk günden itibaren Sökelilerin yakın ve sıcak ilgisiyle karşılaştım. Söke’de elbirliği ile güzel çalışmalar ortaya koyacağımızdan eminim” dedi.

Söke Belediye Başkanı SüleymanToyran, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’na ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan Toyran, Kaymakam Kurtbeyoğlu’na görevinde bir kez daha başarılar dilerken; “Sökemiz için tüm kurum kuruluşlar olarak elbirliği içinde olacağız. Söke’nin öncelikli konuları belli. Elbirliği ile çalışarak ilçemizi hak ettiği konuma yakında getireceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA