Muratpaşa Belediyesi'nin Atölyeleri Arı Gibi Çalışıyor

Muratpaşa Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü atölyeleri ve üretim tesisleri, fabrika gibi çalışıyor. Kent mobilyaları, sanat eserleri, bitki ve fidan üretilen tesisler, aynı zamanda büyük oranda tasarruf sağlıyor.

Muratpaşa Belediyesi'nin Atölyeleri Arı Gibi Çalışıyor
ATÖLYELER BOŞ DURMUYOR

Kente her gün yeni bir güzellik katan Muratpaşa Belediyesi, üretim tesisleri ile de dikkat çekiyor. Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Seramik Heykel, Ahşap, Metal, Bakım Onarım Atölyeleri ve bitki üretim tesisleri fabrika gibi çalışıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerini gezerek, çalışmaları inceleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, çalışanları kutladı.

DÜŞÜK MALİYETLİ KALİTELİ ÜRÜNLER

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci ile birlikte incelemelerde bulunduğu tesisler hakkında, Park ve Bahçeler Müdürü Feyyaz Yıldırım’dan bilgi aldı. Hizmette tasarruf olmayacağına vurgu yapan Başkan Uysal, gerek bütçe gerekse de personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri, kendi tesislerinde ürettiklerini söyledi.



‘MURATPAŞAMIZ VE ANTALYAMIZ İÇİN ÜRETİYORUZ’

Parklara ve diğer kamu alanlarına yönelik üretimle önemli oranda tasarruf sağlarken, hizmetin en iyisini verdiklerini belirten Başkan Uysal, “Tüm atölyelerimiz, tesislerimiz, Muratpaşamız, Antalyamız ve komşularımız için üretim yapıyor. Üretimin yanı sıra, bakım onarım çalışmalarımız da kendi personelimizce, kendi tesislerimizde yapılıyor” dedi.

Kaynak: İHA