Ek Yerleştirme İle Üniversiteli Olmak İçin Son Şans

LYS kayıtlarının ardından herhangi bir önlisans/lisans programına kayıt olamayan adaylar için ikinci bir şans olarak, Ek Yerleştirme fırsatı başladı. Bir önlisans/lisans programına yerleşmek isteyen adayların 17-21 Ağustos 2015 tarihleri arası tercih yapması gerekiyor.

Ek Yerleştirme İle Üniversiteli Olmak İçin Son Şans
Hasan Kalyoncu Üniversitesi‘nde (HKÜ) ek kayıt günleri tüm hızıyla başladı.

Birçok üniversite adayı ve velileri sabahın erken saatlerinden itibaren HKÜ Kampüsüne gelerek, üniversitenin Fakülteleri, Yüksekokulları, Bölümleri, Programları ve Yurtdışı Eğitim Olanakları gibi çeşitli konularda bilgi aldı ve Uzman Rehber Öğretmenler eşliğinde tercih işlemlerini gerçekleştirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne dahil olabilmek için ikinci bir şans olan Ek Yerleştirmeden faydalanarak 17-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında tercih yapılabileceği belirtildi. Ek Yerleştirme sonucu bir lisans veya ön lisans programına yerleşmeye hak kazanan adayların kayıt tarihlerinin ise, 31 Ağustos - 4 Eylül 2015’te gerçekleşeceği açıklandı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile ilgili her türlü bilginin, HKÜ Kampüsüne gelerek Uzman Rehber Öğretmenlerden ve HKÜ Akademisyenlerinden edinilebileceği aktarıldı. Ayrıca, “0342 211 80 80” numaralı HKÜ Çağrı Merkezini arayarak her türlü bilgiye ulaşılabileceği ve Ek Yerleştirme ile ilgili tüm soruların cevaplarına www.hku.edu.tr adresinden erişilebileceği belirtildi.
Kaynak: İHA