CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer'den ÇYDD'ye Ziyaret

CHP EskişŸehir Milletvekili Utku LJakırözer, LJağŸdaşŸ YaşŸamı Destekleme DerneğŸi (LJYDD) EskişŸehir şžube BaşŸkanı Sevgi Akmen'i ziyaret etti.

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer'den ÇYDD'ye Ziyaret
Ziyarette konuşŸan LJakırözer, insan haklarına saygılı, demokratik ve laik bir toplum ideali ile hız kesmeden çalışŸmalarına devam eden derneğŸin, eğŸitim alanında yaptığŸı çalışŸmalarla önemli bir rol üstlendiğŸini vurguladı.

EğŸitimde fırsat eşŸitliğŸi için LJYDD'nin tüm gücüyle çalışŸtığŸını görmenin umut verici olduğŸunu belirten LJakırözer, şŸunları kaydetti:

"ǜlkemizde her geçen gün derinleşŸen eğŸitim politikasızlığŸı sonucunda başŸta kırsal kesimde yaşŸanan sorunlar olmak üzere eğŸitimden uzak bırakılan kız çocuklarına yapılan projelerle ülke çapında ses getirildi. Aynı zamanda bireylerin temel hak ve özgürlükler konusunda bilinçlenmesi ve tüm bireylerin bu hakları kullanabilmeleri için özel duyarlılık gösteren dernek değŸerli akademisyen ve kurucu başŸkan Prof. Dr. Türkan Saylan'ın emeklerine sahip çıktı. LJYDD EskişŸehir şžubesi'nin tüm çalışŸmalarında her türlü desteğŸi vermeye hazırız."

Kaynak: AA