Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Günde 2 Bin Kişiye İftar Ve Sahur Yemeği Dağıtıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle kentin dört işlek noktasına kurduğu iftar çadırlarında günde 2 binin üzerinde kişiye iftar ve sahur yemeği vermeye devam ederken, eş başkanlar sık sık iftarlarını vatandaşlarla birlikte açıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Günde 2 Bin Kişiye İftar Ve Sahur Yemeği Dağıtıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının başladığı 18 Haziran tarihinden bu yana halka iftar ve sahur yemeği dağıtıyor. Kentin en işlek cadde ve meydanları olan Şeyh Sait Meydanı, Ulu Cami, Batıkent ile Dicle Üniversitesi Hastanesi önüne kurulan iftar çadırlarında günde 2 binin üzerinde vatandaşa iftar yemeği dağıtılıyor. Halkın büyük ilgi gösterdiği iftar çadırlarındaki buluşmalara eşbaşkanlar, meclis üyeleri, zaman zaman milletvekilleri de katılarak halkla birlikte iftarlarını açıyor.

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı Batıkent Meydanı’ndaki iftar çadırını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, iftar saatinin gelmesiyle de yemek dağıtma çalışmasına yardımcı oldu. Anlı, daha sonra vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Dicle Üniversitesi Hastanesi önündeki iftar çadırında sahur yemeği de veren Büyükşehir Belediyesi, iftar çadırlarında yemek dağıtma hizmetini Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Birimi ekipleri aracılığıyla günlük olarak denetliyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin iftar çadırları, Ramazan ayı sonuna kadar halka hizmet vermeye devam edecek.
Kaynak: İHA