Şehit Ve Gazi Aileleri İftar Sofrasında Buluştu

Güngören Belediyesi’nin düzenlediği iftar sofrasında şehit aileleri, gaziler ve aileleri, ilçe protokolü ile bir araya geldi.

Resmi ve siyasi kurum ve kuruluşları bir araya getiren Güngören Belediyesi, önemli bir programa ev sahipliği yaptı. İftara Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ve Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ın misafirlerle tek tek ilgilendiği program Cevizlik Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Konuklara iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür eden Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Bizler Güngören’e hizmet etmeye çalışan seçilmiş ve atanmış kişileriz. Bu büyük aile bu Ramazanda da tek sofrada buluşalım, birlikte olalım istedik. Bu mübarek günlere ulaşabilmemiz, huzur içerisinde yaşayabilmemiz ve vatanımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Rabbim birlikteliğimizi daim etsin” diye konuştu.

İslam coğrafyasında yaşanan acı ve zulümlere dikkat çeken Güngören Kaymakamı Zafer Orhan ise, “Ramazan ayının güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu ay, rahmet ayı, bereket ayı. Ramazan’ın manevi atmosferini hiçbir zorluk yaşamadan ülkemizde yaşadık, teneffüs ettik. Maalesef pek çok İslam ülkesinde acı, zulüm ve gözyaşı var. Gücümüz erişemiyorsa da bir yerlere dualarımızı en azından ulaştıralım inşallah. Bizleri iftar sofrasında buluşturan Sayın Yücel Karaman’a ve Güngören Belediyesi’ne çok teşekkür ediyor, hepinizin bayramını şimdiden tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA