CHP'li Vekilden AK Partili Belediyeye Koalisyon Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret ederek partisinin AK Parti ile koalisyon kurması durumunda beraber hareket edeceklerini söyledi.

CHP'li Vekilden AK Partili Belediyeye Koalisyon Ziyareti
Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, AK Parti ve CHP koalisyonun sağlanması halinde Ereğli’deki sorunların çözümünde beraber hareket edeceklerini vurgularken, Başkan Uysal’da kişi ve kuruluşlarla birlikte ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.



Ziyarette konuşan Milletvekili Demirtaş “Ereğli’nin yılladır süre gelen büyük problemleri var. Sizde seçilen bir belediye başkanı olarak bir buçuk yıldır bu sorunların çözümü noktasında gayret sarf ediyorsunuz. İnanıyorum ki bu süreci de sizinle birlikte götüreceğiz. Her ne kadar partilerimiz ayrı olsa da neticede amacımız Ereğli’ye, Zonguldak’a ve ülkemize hizmet etmek. Ben bu noktada da CHP milletvekili olarak sizin yaptığınız Ereğli’nin ve Ereğli halkının yararına olan her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum.”dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ileten Başkan Uysal ise Ereğli Belediyesi olarak kişi ve kurumlar ile her zaman uyumlu çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Uysal, Demirtaş’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette CHP Ereğli Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP’li bazı belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri de hazır bulundu.
Kaynak: İHA