Bakan Işık Önce Çocuklarla Sonra Yaşlılarla Bayramlaştı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’de bulunan Sevgi Evlerini ve Huzurevi’ni ziyaret etti.

Sevgi Evleri’ni ziyaret ettikten sonra Kocaeli Valiliği Huzurevi’ne giderek yaşlı vatandaşlarla buluşan Bakan Işık, burada da vatandaşların bayramını tebrik etti. Huzurevi’nde kalan vatandaşların tüm ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yaşlı vatandaşlara da çeşitli hediyeler dağıttı.
Yaşlı vatandaşlarla bir süre sohbet de eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, daha sonra Huzuevi’nden ayrıldı.
Programlarda konuşma yapan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bayramın güzelliğine ve birleştiriciliğine vurgu yaparken, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da, Ramazan Bayramı’nı Kocaelili vatandaşlarla geçirmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti.
