Pursaklar'da Ramazan Etkinliklerinin Finali Yapıldı
Pursaklar Belediyesi’nin 25 gündüz 25 gece süren Ramazan etkinliklerinin finali renkli görüntülerle gerçekleştirildi.

Ramazan etkinliklerinin finaline katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yaptığı teşekkür konuşmasında “Ramazan boyunca bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Tebessüm Şehri’nde hep birlikte tebessüm edip, bayramı karşılamaya hazırlanıyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin, birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.
Konuşmasının ardından hemşerilerine sürpriz yapan Başka Çetin, yaptığı çekiliş ile bir kişiyi Umre’ye gönderdi. Başkan Çetin’in yanı sıra bir turizm şirketi tarafından da bir kişi Umre ile ödüllendirildi. Gecede çok sayıda sürpriz hediye Pursaklar halkına dağıtıldı. Bir takı firması da kolyeler, diğer birçok firma tarafından nevresim takımı, bisiklet, gömlek, pardösü, sehpa, oyuncak arabalar talihlilerine teslim edildi.
Bunların yanı sıra Ramazan etkinliklerine katılan STK’lara katılım belgesi, çalışanlar için ise teşekkür belgesi verildi.
