Bünyan Belediyesi 2 Yeni Mesire Alanı İçin Protokol İmzaladı

Bünyan Belediyesi 2 yeni mesire alanı için protokol imzaladı.

Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce Kültür Bakanlığı tarafından projesi onaylanan 2 yeni mesire alanı için Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı (YİKOB) ve Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş ile protokol imzaladıklarını bildirdi.

Güllüce, Karakaya, Akmescit, Tuzhisar ve Süksün mahallelerine yapılan parkların hizmete açıldığını anımsatan Gülcüoğlu, Bünyan'ın doğal güzellikleriyle bölgesinde cazibe merkezi olan bir ilçe olduğunu kaydetti. Gülcüoğlu, "Biz bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri, ferah ve nezih ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Elbaşı ve Karakaya mahallelerinde yeni mesire alanı yapacaklarını kaydeden Güllüce, "Bu yeni yatırımların projeleri Kültür Bakanlığı tarafından onaylandı. Şimdide de Sayın Vali Yardımcımız Mehmet Aktaş ile protokolümüzü imzaladık. Kısa süre sonra bu mesire alanlarını ilçemize kazandırmak için çalışmalara başlayacağız. Bu projelerin tamamlanmasıyla ilçemizdeki mesire alanı sayısı 3'e çıkacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA