Murat Hazinedar Açıklaması '5 Yılın Sonunda Laboratuvarı Olmayan Okul Kalmayacak”

Beşiktaş Erhan Gedikbaşı Lisesi’nde kurulan laboratuvarının açılışını gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye olarak eğitime ciddi bütçe ayırdıklarını belirterek, “İnşallah 5 yılın sonunda laboratuvar ihtiyaçları kalmamış okullarımız olacak” dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Erhan Gedikbaşı Lisesi’nde kurulan laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi. Öğrenciler tarafından okul bahçesinde karşılanan Başkan Hazinedar, onlarla bir süre sohbet etti. Halk oyunlarının sergilendiği açılış töreninde Başkan Hazinedar, okul yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak, sorunlarını dinledi.

Okulların yenilenmesi gerektiğini belirten Başkan Murat Hazinedar, “İmkanlarımızdan, belediye bütçesinden ciddi bir kaynak ayırdık. İnşallah 5 yılın sonunda laboratuvar ihtiyaçları kalmamış okullarımız olacak. Ciddi bir yenilenme ihtiyacımız var. Okullarımız çok kötü” dedi.

Murat Hazinedar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte de eğitime yönelik projeler geliştirdiklerini söyledi.



Başkan Hazinedar, konuşmasının ardından kurdeleyi keserek laboratuvarın açılışını gerçekleştirdi. Hazinedar, daha sonra öğrencilerin yaptığı deney çalışmalarını izledi.
Kaynak: İHA