KTO Karatay Üniversitesi'nde Mobil Fotoğrafçılık Sergisi
Mobil fotoğrafçılığın Türkiye’deki önemli isimlerinden fotoğraf sanatçıları Engin Güneysu ve Cem Aydın tarafından yapılan workshop sonucunda KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerinin Selçuklu temalı çalışmalarından oluşan #karatayuni1251 isimli bir uygulama sergisi açıldı.

Fotoğraf sanatçısı Cem Aydın ise mobil fotoğrafçılığın ilerleyen yıllarda öneminin artacağını ve bu konuda yapılan sanatsal çalışmaların dünyada daha da yaygınlaşacağını ifade etti.
Dünyada yeni trend olarak ortaya çıkan mobil fotoğrafçılık akımında, akıllı telefonlar ve bunlarla ilişkili aplikasyonlar tarafından üretilen fotoğraflar kullanılıyor ve bu fotoğraflar sosyal medyadan reklam fotoğrafçılığına, gezi fotoğrafçılığından basın fotoğrafçılığına kadar pek çok alanda kullanım alanı buluyor.
