Balkız'dan Recepli Ve Halıtlı Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Adayı Av. Zeynel Balkız, Recepli ve Halıtlı’da ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde sevgi ile karşılanan Balkız vatandaşları dinleyerek sohbet etti.

Balkız'dan Recepli Ve Halıtlı Çıkarması
Balkız ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “Köylüyüz çiftçiyiz. Sorunlarınızı iyi biliyoruz. Ama bu sorunların çözülememesinin, birikmesinin sebebini de biliyoruz. Çiftçinin aldığı ürünlerden ÖTV kaldırılacak KDV kaldırılacak. Sizin daha iyi şekilde daha ucuza ürün üretmenizi ve rekabet şansınızı arttıracak projelerimiz var ve bunların hepsi 71 milyar liralık bir bütçeyi gerektiriyor. Çiftçi ve işçinin sıkıntılarının çözümü ve adaletin yeniden tesisi bizim iktidarımızda olacak” dedi.

Recepli ve Halıtlı ziyaretlerinin ardından Alaybey Mahallesinde kahvehanelerdeki vatandaşları da ziyaret eden Balkız asgari ücret ile ilgili şikayetleri dinledi ve Milliyetçi Hareket Partisinin bu konuya getireceği çözüm reçetesini vatandaşlarla paylaştı. Mazotun çiftçiye 1 lira 75 kuruş olacağını aktaran Balkız, “Asgari ücret bin 400 TL olacak. Büyükşehir kapsamında olduğumuz için burada asgari ücretli kardeşlerimize 100 TL servis ücreti verilecek. Evi olmayana 250 TL ayrıca kira yardımı yapılacak. Emekliye yılda iki defa mart ve eylül aylarında olmak üzere ek bir ikramiye verilecek. Asgari ücretten vergi alınmayacak. İşsiz olana iş bulunacak. Ayrıca iş bulununcaya kadar ona 700 TL aylık bağlanacak.” dedi.

Balkız’ın ziyaretlerine MHP 4’üncü sıra milletvekili adayı Yaşar Coşkun da eşlik etti.
Kaynak: İHA