Uğur Işılak Açıklaması '7 Haziran Bizim İçin Oyunu Bozma Günü'
AK Parti İstanbul 3’üncü bölge milletvekili adayı ünlü sanatçı Uğur Işılak, “7 Haziran birileri için seçim olabilir, bizim için oyunu bozma günüdür” dedi.

“7 Haziran birileri için seçim olabilir, bizim için oyunu bozma günüdür” diyen Işılak, “İslam aleminin, Müslüman ümmetinin umut bağladığı bir adam çıktı. Bu adama hayatiyet hakkı tanımamak için birileri ellerinden geleni yapıyor. Bir taraftan partiler, bir taraftan farklı ittifaklar, perde arkası birliktelikler, uluslararası örgütler ama bu oyunu her defasında kim bozuyor? Millet bozuyor, siz bozuyorsunuz. Allah izin verirse, 7 Haziran birileri için seçim olabilir bizim için oyunu bozma günü. Var mıyız oyunu bozmaya?” şeklinde konuştu.
Dombıra şarkısı ile Tokatlıları coşturan Uğur Işılak’a konser sonunda AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından plaket takdim edildi. Işılak, hayranlarının sevgi gösterileri arasından konser alanından güçlükle ayrılabildi.