En Çok Çocukla En Çok Atık Pil Toplama Ödül Töreni

Ataşehir Belediyesi, Doğa Koleji ve Carrefour İçerenköy AVM öncülüğünde, Doğa Koleji öğrencileri ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki çocukların “Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması” kapsamında topladıkları tonlarca pille “En Çok Çocukla En Çok Atık Pil Toplama Rekor“ denemesi gerçekleştirilecek. Rekor denemesi kapsamında toplanacak tonlarca atık pil, pil toplama konusunda yetkilendirilmiş tek kuruluş olan TAP Derneği yetkililerine teslim edilecek.

En Çok Çocukla En Çok Atık Pil Toplama Ödül Töreni
Ömür Gedik (Sanatçı) Tuncay Akça (Sanatçı), Fatih Portakal (FOX TV), İsmail Küçükkaya (FOX TV), Şule Zeybek (Kanal D), Cem Coşkun (BloombergHT), Gökhan Karakoç (Milliyet), Mansur El Sabah (Alem FM), Berk Ercan’a (TV Program Yapımcısı), Çevreye Katkı Ödülü verilecek.

15 Mayıs 2015 Cuma günü 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleşecek rekor denemesi, Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki Yaşar Güvenç (İstanbul İl Çevre Müdürü), Battal İlgezdi (Ataşehir Belediye Başkanı), Zafer Karamehmetoğlu (Ataşehir Kaymakamı) Ertuğrul Bilican (Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü) Merve Toğçuoğlu (Doğa Kolejleri Ekoloji Bölümü Başkanı) Hakan Hoplamaz (Carrefour İçerenköy AVM Müdürü), Mehmet Turhan (TAP Derneği Yönetim Kurulu Başkanı), Ersin Ertan (Esit Elektronik Sistemler), Ahmet Ziya Koç (Ataşehir Doğa Koleji İlkokul Md) Aydın Türkgücü (Dünya Çocuk Rekorları) Rekor Tescil ve Hakem Heyeti tarafından tescil edilecektir.

Program, çocukların rekor alanına gelişleri, dans müzik gösterileri ile başlayacak, konuşma ve röportajlar ile sürecek Çevreye Katkı Ödüllerinin verilmesi, Rekor denemesi ve rekor tescili ile sona erecek.
Kaynak: İHA