AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarından 'İstoç'Çıkarması

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları İSTOÇ’a çıkarma yaptı. 13 milletvekili adayının katıldığı esnaf ziyareti programında AK Partililer, bir yandan esnaftan oy istedi, bir yandan da esnafın sorunlarını dinledi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adaylarından 'İstoç'Çıkarması
AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayları İSTOÇ’a çıkarma yaptı. 31 milletvekili adayından 13’ünün katılğı ziyaret programında İSTOÇ’ta girilmeyen iş yeri bırakılmadı. İSTOÇ’u aralarında pay eden milletvekili adayları daha sonra teker teker bütün esnafı ziyaret etti. AK Partili milletvekili adayları, önce ziyaret ettikleri esnafın sorunlarını dinledi, ardından esnaftan oy istedi.

Milletvekili adayı Feyzullah Kıyıklık, esnaf ziyareti sırasında selam verdiği kadının Kuveytli olduğunu öğrenince, Arapça konuşarak “Bende AK Parti Milletvekili adayıyım. Erdoğan’ı biliyor musun?” dedi.

Erdoğan’ın adını duyan Kuveytli kadın ise ellerini açarak “Erdoğan başımızın tacı” dedi.

Esnafa büyük önem verdiklerini ve taleplerini önemsediklerini belirten AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Fatma Betül Sayan Kaya, “Esnafın AK Parti’ye teveccühü her zamanki gibi çok güzeldi. İnşallah bu seçimde, diğer seçimlerde de olduğu gibi güzel bir başarı kazanacağız. Bu seçim bizim için çok önemli. Anayasayı değiştirmek istiyoruz. Anayasayı değiştirecek çoğunlukta milletvekili istiyoruz. Onun için esnafımızdan, vatandaşımızda tam destek bekliyoruz” dedi.

AK Partili Milletvekili adayı Gazeteci-Yazar Mahmut Övür ise, “İSTOÇ’ta esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Çok geniş ve kalabalık bir bölgedeyiz. Esnaflar Türkiye’nin geniş bir kitlesini oluşturuyor. Esnaflar Türkiye’nin önemli bir omurgasıdır. Gördüğüm kadarıyla yüzde 80’ni Türkiye’nin genel gidişatından çok memnun. Elbette belli sorunları var. Hem yerel hem de ulusal anlamda sıkıntıları var. Bizde onları çözmek için buradayız. Esnafın büyük bir bölümü Türkiye’nin büyük yürüyüşünün yanında yer alıyor. Bizim için başarılı bir seçim gezisi oldu” diye konuştu.

Esnafın AK Parti’ye oldukça olumlu yaklaştığını kaydeden AK Partili Milletvekili adayı Harun Karaca, “Çok olumlu tepkileri var. AK Parti’nin arzu etmiş olduğu yeni Türkiye’nin dönüşüm projesine esnafımızdan büyük bir destek görüyoruz. 400 milletvekili iddiamızı devam ettiriyoruz. Yeni Türkiye’nin kuruluşunda İstoç’taki esnafımızın da büyük payı olacağını düşünüyorum” dedi.

AK Partinin Sosyal Güvenlik Uzamanı Milletvekili adayı Resul Kurt da, gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, “Halkımız artık bürokrasinin vatandaş odaklı olduğu, devlet imkânlarının vatandaş lehine kullanıldığı, halkımızın çıkarlarının korunduğu, vatandaşımızın beklentilerinin karşılandığı ve başkanlık sisteminin olduğu bir Türkiye istiyor. İnsanlarımız Türkiye’nin büyümesinin devam etmesini istiyor. Bunu noktada da bize büyük teveccüh gösteriyorlar” şeklinde konuştu.

Ziyarette AK Parti 3.Bölge Milletvekili adaylarından Fatma Betül Sayan Kaya, Mahmut Övür, Harun Karaca ve Resul Kurt’un yanı sıra Feyzullah Kıyıklık, Mehmet Muş, Mehmet Metiner, Halis Dalkılıç, Mehmet Baykan, Mehmet Doğan Kubat, Abdullah Başcı, Hakan Bahadır ve Yasin Zülbaharoğlu yer aldı.
Kaynak: İHA