Ünye'deki İş Kazasında Yaralanan 5 İşçiden 1'İ Hayatını Kaybetti
Ordu’nun Ünye ilçesindeki OYAK Çimento Fabrikası’nda meydana gelen iş kazasında yaralanan 5 işçiden biri hayatını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası olan 36 yaşındaki Muhlis Semiz, bugün öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Tokat’ın Erbaa ilçesinde toprağa verilecek.
Öte yandan yazılı bir açıklama yapan OYAK Ünye Çimento Genel Müdürlüğü, olayda yaralanan işçilerden Şenol Sencar, Zeki Aydın ve Şenol Çalışkan’ın geçen hafta tedavilerinin tamamlanmasını müteakip taburcu edilerek evlerinde istirahatta olduklarını, Adem Al’ın ise İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiğini ve durumunun iyi olduğunu bildirdi.
