AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Arseven Açıklaması

AK Parti Edirne Kadın Kolları üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla tören düzenledi.

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Arseven Açıklaması
AK Parti Edirne İl Başkanlığı önünde toplanan kadınlar, taşıdıkları "Yeni Türkiye Yeni Güç 2023", "Güçlü Anne, Güçlü Türkiye" yazılı afişlerle ve slogan atarak Saraçlar Caddesi'ndeki Atatürk Anıtı önüne geldi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından, AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nursel Arseven ve AK Parti Edirne ikinci sıra milletvekili adayı Fatma Aksal anıta çelenk sundu.

Arseven, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, asıl kahramanlar anneler için toplandıklarını söyledi.

Her annenin güçlü olduğunu belirten Arseven, şunları kaydetti:

"Annelerimize fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün buraya hepimize örnek olan cefakar, çalışkan, güçlü annelerimizin duyarlı sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, teşkilatımızın azimli kadın üyelerinin ve halkımızın destekleriyle toplandık. Bizi duyun istiyoruz. Çünkü eğer duyarsanız şimdi söyleyeceklerimizi tıpkı bizler gibi yüreklerimizde hissedeceğinize eminiz. Biz AK Partililer, 12 yıllık iktidarımızda kucaklayıcı olduk kadınımızı hiç bir ayırım gözetmeden destekledik. Ona hak ettiği kıymeti verdik. Geleneğimize ne denli ayrıcalıklı olduğunu hiç unutmadık, unutanlara hatırlattık. Hamlemizde onları daha ileriye götürmenin gayesini taşıdık."

Kaynak: AA