Mhp Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, Manisa'da Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, "Siyasi, sosyal, ekonomik anlamda uzlaşmanın peşindeyiz. Bu uzlaşmayı sağladığımız zaman adaleti de sağlamış olacağız" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesince Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönüm alan üzerinde kurulan Atatürk Kent Parkı'nın açılış törenine katılan Ayhan, konuşmasında, Manisa'nın, Ege demokrasinin çıktığı alan olduğunu söyledi.

Toplumu bir araya getiren değerlerin peşinde olduklarını ifade eden Ayhan, "Siyasi, sosyal, ekonomik anlamda uzlaşmanın peşindeyiz. Bu uzlaşmayı sağladığımız zaman adaleti de sağlamış olacağız" dedi.

Ayhan, Manisa'nın büyükşehir belediyesi olmasıyla hizmetlerin ilçelere de yayılacağını belirterek, belediyenin icraatlarının Manisalılarca takdir gördüğünü dile getirdi.
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ise Manisa'nın eksikliklerini hızla tamamlaması gerektiğine dikkati çekerek, "Manisa, çalışılacak yer olmanın yanında, hızla yaşanacak yer haline gelmek zorunda. Manisa, 17 ilçesiyle çok büyük bir potansiyel taşıyor. Benzer hizmetlerde buluşmayı diliyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise 19 milyon 500 bin liraya mal olan Atatürk Kent Parkı'nda yaklaşık 100 bin çiçeğin toprakla buluştuğunu, 102 türde 54 bin 500 ağaç ve çalı grubunun yer aldığını belirtti.

Daha sonra Atatürk Kent Parkı dua okunması, kurban kesilmesinin ardından açıldı. Açılışa katılanlar parkı gezdi.
Kaynak: AA