Deniz Feneri'nden Yetim Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Antalya'daki 40 yetim çocuk, Deniz Feneri Derneği Temsilciliği ve Dinopark iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak Dinopark'ta keyifli bir gün geçirdi.

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliği tarafından kentte ihtiyaçları karşılanan yaşları 5 ile 13 arasındaki 40 yetim çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Dinopark'ta eğlenerek geçirdi.
Dernekten 5 gönüllü refakatçi ve park görevlileri tarafından dinozorlar hakkında bilgi verilen ve gerçekleriyle aynı tasarlanan dinozorları görme fırsatı bulan çocuklar, dinozor kostümleriyle yapılan dans gösterisini de heyecanla izledi.
Ziyaret dolayısıyla anı olarak birer tişört de hediye edilen minikler, parktaki çocuk oyun alanlarında doyasıya eğlendi.
Etkinlik hakkında bilgi veren derneğin Antalya temsilcisi Ahmet Sargın, derneklerinin yetim çocuklara büyük önem verdiğini ve her fırsatta onların yüzünü güldürmek için çalıştığını ifade etti.

Bayramı da bunun için bir vesile olarak gördüklerini dile getiren Sargın, "Bugünün bayram olduğunu gerçekten hissettirmek istediğimiz için böyle bir etkinliği gerçekleştirdik" dedi.

Dinopark işletmecilerinden Mustafa Erkan ise işletme olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini vurguladı.

Kaynak: AA