Belediye Başkanı Basa, Sanayi Sitesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ilçede yapımına başlanan Modern Küçük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Rasim Çorbacı'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Basa, inşaatın durumunu yerinde görmek amacıyla incelemede bulunduğunu belirterek, "Ayrıca küçük sanayi sitemizin karşılaştığı sorunların çözümünde ne yapabiliriz noktasında gezdik, gördük. Buradaki çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Tamamlandığında Pazar için güzel bir kazanım olacak" dedi.

Çorbacı ise Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın gayretleri ve katkılarıyla eksikleri gidererek iyi bir adım attıklarını ifade ederek, "Görüldüğü gibi inşaat yapım çalışmalarına başladık. Kimsenin böyle bir projenin hayata geçeceği yönünde umudu yoktu ama şimdi görüyoruz ki çalışmalara başladık. 71 ortağımız var, bunların bazılarının 3-4 dükkanı bulunduğundan 120 iş yerimiz olacak. Bu iş yerlerinin tamamının sahibi bellidir. 2016 yılının Ekim ayında üyelerimize iş yerlerini teslim ederek, esnaf arkadaşlarımızın buraya taşınmasını sağlayacağız. Pazar'ımıza güzel bir yatırım kazandırıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA