Sandal, 'Yeşilay Haftası' Kapsamında Konser Verdi

Sanatçı Mustafa Sandal, Yeşilay Haftası kapsamında gerçekleştirilen halk konserinde sahne aldı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nden yapılan açıklamaya göre, 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen konserde, Sandal, "Aya Benzer", "Tesir Altında", "Pazara Kadar" ve "Araba" gibi hafızalarda yer etmiş sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
Gecede konuşan Sandal, Yeşilay gibi 95 yıldır varlık gösteren bir kurumun projesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydederek, "Evliyim, 2 çocuğum var. Çocuklar büyüdükçe duyarlıklar da artıyor. Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile elimden geleni yapmaya hazırım. Bundan sonra da yeni ve anlamlı projelerde Yeşilay ile birlikte olmayı çok isterim çünkü sağlıklı bir gelecek için Yeşilay'ın çalışmalarını çok önemsiyorum" ifadelerini kullandı.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı İhsan Karaman ise Yeşilay haftasını ülke çapında değişik faaliyetlerle kutladıklarını belirterek, konser ile etkinlikleri bitirdiklerini aktardı.
Karaman, Sandal'a Yeşilay'ın yanında olduğu için teşekkür ederek, destekleri nedeniyle plaket ve çiçek takdim etti.
"Yeşilay Haftası" kapsamında bağımlılıklarla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla "Bu Hayat Benim, Gelecek Hepimizin" sloganıyla düzenlenen etkinlikler, Mustafa Sandal'ın halk konseriyle son buldu.
Kaynak: AA