Çanakkale Ticaret Borsası'na Ziyaret

Borsalar arası ticari, kültürel ve kurumsal ilişŸkileri gelişŸtirmek, ilin tanıtımı ve 2015 yılındaki faaliyetler kapsamında tüm borsaları olağŸan toplantılarından birini LJanakkale'de yapmaları için davet gönderen LJanakkale Ticaret Borsası'nı, Erzurum Ticaret Borsası yetkilileri ziyaret etti.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu BaşŸkanı İsmail Hakkı HınıslıoğŸlu, Meclis BaşŸkanı Mehmet Akgün ile üyeleri, LJanakkale Ticaret Borsası BaşŸkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Sayman ǜyesi Zakir Tanrıkulu, meclis üyesi Melih GündoğŸdu ile Genel Sekreter Sevcan Elver karşŸıladı.
Uysal, ziyarette yaptığŸı açıklamada, 2015'in LJanakkale SavaşŸları'nın 100'üncü yılı olması nedeniyle özel bir dönem olduğŸunu belirterek, "ǜlkemizdeki borsalarımızı bu özel yılda ilimize, borsamıza davet ettik. Bugünde Erzurum Ticaret Borsamız ile birlikte olduk. Ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. LJanakkale Ticaret Borsamızın çalışŸmaları hakkında bilgiler verdik. Kendileriyle fikir alışŸverişŸi ve bilgilendirmelerde bulunduk" dedi.

Ziyaretin sonunda Uysal, HınıslıoğŸlu'na Troia figürlü seramik tabak ile yöresel ürünler hediye etti.
 
Kaynak: AA