'Eğitim Yöneticileri İletişim Becerileri Semineri' Yalova'da Start Aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen "Eğitim Yöneticileri İletişim Becerileri Semineri" Yalova'nın Termal ilçesinde başladı.

'Eğitim Yöneticileri İletişim Becerileri Semineri' Yalova'da Start Aldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertip edilen ve 8 hafta sürecek olan "Eğitim Yöneticileri İletişim Becerileri Semineri "nin ilk toplantısı Yalova'nın Termal İlçesinde bulunan Termalium Otel'de başladı.

Seminerin açılışına İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli, akademisyenler ve İstanbul'daki liselerden gelen 91 müdür katıldı.

2 gün sürecek olan seminerle ilgili bilgi veren İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, "İstanbul Mili Eğitim Müdürlüğü olarak İstanbul'da görev yapan lise müdürlerine yönelik bir hizmet için eğitim semineri planladık. Bu semineri de İstanbul Gelişim Üniversitesinin katkısı ile gerçekleştiriyoruz. Yalova'nın Termal ilçesini seçme sebebimizde müdürlerimizin İstanbul'un o yorgunluğundan bir nebzede olsa uzaklaşmalarını sağlamaktı. Seminerde sorunlar ve çözüm önerileri de konuşuldu. Bu seminerler 8 hafta boyunca sürecek. Her hafta yaklaşık 90 kişilik bir grup burada eğitim alacak. İstanbul Gelişim Üniversitesinin akademisyenleri, bizim AR-GE birimimizden arkadaşlar var. Bu anlamda iş birliğinde olacağız" dedi.

Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli ise "İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak ortaklaşa bir proje geliştirdik. Lise Müdürleri üzerinde hem kaynaşma, kaynaştırma, fikir alışverişi, adaptasyonu, ileriye dönük çalışmalarını güçlendirmek, birlik ve beraberliklerini güçlendirmek, takım ruhunu oluşturmak ve bununla birlikte parlak bir nesil yetiştirmek üzere neler yapılabilir, hangi konularda eksikliklerimiz var, ileride bizi yönetecek bir nesil oluşturulmasında neler yapılması gerektiğini üniversite camiası olarak da biz Milli Eğitim Müdürlüğüne destek vermek için bu toplantıyı düzenledik" şeklinde konuştu.

Termalium Otel'de oturumlarla sürecek olan seminer yarın akşam sona erecek.
Kaynak: İHA