Ak Parti Mersin İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi

AK Parti İçel İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongrenin açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Burak Ceylan, gençlerin, siyasi partilerin paydaşı olduğunu söyledi.

Ceylan, gençlere güvendiklerini belirterek, "Bugüne kadar gecesini gündüzüne katmış, emek sarf etmiş gençleri, İçel'de milletvekili olarak görmek istiyoruz. İçel, bu olgunluğa erişmiş durumdadır. Biz de genel merkez olarak bu konuda üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız ve yapacağız" dedi.

AK Parti İçel Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise gençleri bir arada görmekten mutlu olduğunu ve gurur duyduğunu ifade ederek, "Bizim partimizde küsme ve darılma yok. Bir görev verildiğinde yerine getirmek isteyen gençlik var" diye konuştu.

Milletvekili Nebi Bozkurt da gençlerin faziletli ve erdemli olması gerektiğini altını çizerek AK Parti gençliğinin, belirli ideolojilere saplanmadığını ve ülkesi için çalıştığını söyledi.


İl Başkanı İsmail Taşpınar, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.
Tek listeyle girilen seçimlerde güven tazeleyen mevcut Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Sait Kayan da gençlik kolları olarak yüklerinin ve sorumluluklarının farkında olduklarını söyledi.

AK Parti'nin davasına hizmet etmekten şeref duyduklarını ifade eden Kayan, "Biz teşkilat olarak aldığımız hiç bir görevden gocunmuyoruz. Bizim için bayrak asmak, afiş asmak, sokaklarda gezmek, çığırtkanlık yapmak, tabiri caizse bu teşkilatın hamallığını yapmak bizim için büyük bir şereftir. Biz bu şerefli davada hizmet ettiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz" sözlerini ekledi.
Kaynak: AA